Vliegerprojecten
2018—04

Vliegerprojecten, gebiedsontwikkeling en locatiemarketing.

Vliegerprojecten zet haar netwerk van haar omgeving in beweging, soms niet eens direct zichtbaar, maar het heeft effect op het algehele geheel. Met een micro-impuls, een macro-resultaat creëren.

Deze huisstijl visualiseert het effect en drive van Vliegerprojecten als aanjager en de kracht van motiveren tot mooie samenwerkingen.

“Vlieger gelooft niet in het schreeuwen vanaf een afstand, maar in het doen van binnenuit.”

Vliegerprojecten bekijkt gebieden en ziet kansen. Het benut het (lokale) netwerk door deze aan elkaar te verbinden en om gezamenlijk zich in te zetten voor een betere, duurzame, leukere, socialer woon- werk- en leefomgeving. Het doen (her)leven van de stad in de netwerksamenleving.

Kortom houdt Vliegerprojecten zich bezig met de gebiedsontwikkeling en de locatiemarketing daarvan. Zij organiseert ontmoeting, onderzoekt de identiteit van een plek en verandert al doende het imago.

Studio Nijhoff werkt in vele projecten nauw samen met Vliegerprojecten om een passend concept en ontwerp te bedenken.

Koolvis Studio

Identity, Concept
2018—02


Identity, Koolvis Studio,
Omnichannel ArchitecturePolarized
2018—02


Elemental Mists 
2018—02Canon van Nederland
Concept, Print Media, Event Decoration, Art Direction, Trailer Video
2017—10 
Made by Studio HandsCanon van Nederland neemt je in vijftig vensters mee langs de belangrijkste gebeurtenissen, personen en voorwerpen die Nederland hebben gemaakt tot wat het nu is. Een groeiend aantal musea zet iconische topstukken in de schijnwerpers en organiseert bijzondere activiteiten rondom de Canon.

Bij Studio Hands was ik verantwoordelijk voor het vormgeven van diverse on- en offline uitingen voor Canon van Nederland, in mijn functie als grafisch ontwerper.


Strategy: Branddoctors
Identity design: Het Echte Werk
Communication design: Studio Hands
3D-Design: Doublemen
Persfotografie: Masha Bakker
STUDIO NIJHOFF
Visual Communication, Concept, 
Graphic Design, Print- & Digital Media,
Material Research & Experiment
Utrecht, Netherlands